23.7.2013

23.07.2013 21:11

Jak jsme předesílali včera, dnes se brzy vstávalo. Už v 8.15 na nás čekal autobus, aby nás zavezl do Jičína. Původně se tato trasa měla jít pěšky, ale z důvodu extrémního horka jsme se svezli. V 9.00 se otevíralo jičínské koupaliště. Všichni Bobříci si vybalili osušky a hurá do krásného bazénu. Bobříci nejen plavali a dováděli ve vodě, ale asi největší zábavou byla jízda na tobogánech. Spokojenost táborníků doplnil nákup nanuků a rázem byli všichni sokonale spokojeni. Pozorní Bobříci také zaznamenali, že se po koupališti pohybují postavy v podivném oblečení... Bystré hlavičky správně poznaly, že se jedná o Manku a Rumcajse, kteří neodmyslitelně patří k městu Jičínu a přišli zpětřit dětem koupání.

Když se děti dostatečně osvěžily a vydováděly, čekal je ještě krátký pochod na jičínské náměstí. Tam si dokoupily sladkosti, dárečky pro své blízké a samozřejmě opět nanuk pro osvěžení. Menší děti se také vydaly do Rumcajsovy ševcovny a na rozhlednu.

Táborníci byli s výletem spokojeni a na večer jim ještě zbyly síly např. na dovádění s balónky naplněné vodou...je opravdu horko, takže voda nechybí v žádné části dne :)

Zítra budeme opět pokračovat v oddílových aktivitách a v další stavbě chrámu pro Dia. 

Zpět