25.10.+26.10.2019

26.10.2019 17:54

Krásný dobrý den z Cheznovic.

Omlouváme se, že jsme včera nepřidali vzkaz, ale využíváme krásného počasí k venkovním hrátkám. Včera jsme hnedle měli etapovku v lese, při které musely děti hledat schovaná dračí vejce s překvapením. Také všechno to vybalování nám na čase nepřidalo.

Celý tábor se odehrává v pohádkovém stylu. Máme zde dědečka vypravěče, kouzelnou babičku, Sněhurku s okleštěnou sestavou trpaslíků, draka, prince Bajaju se Slavěnou, Jeníčka s transgender Mařenkou, inteligenčně slabšího Honzu, čerta bez Káči a osiřelou Večernici. Zní to trochu handicapovaně, ale nás to baví a to je hlavní. :-)

Dnes se nám počasí opět velmi vydařilo. Dopoledne však bylo frišno, proto jsme jej trávili uvnitř, abychom pomohli Bajajovi přemoct draka a vysvobodit princeznu Slavěnu. To vše pomocí fíglů a hravou formou. Před obědem již slunce patřičně ohřálo venkovní vzduch, tak jsme se šli projít po okolních lesích. 

Odpolední slunečno nás vytáhlo na orienťák venku. Proběhli jsme se a užili si přírodu.

Večer nás čeká etapovka s Večernicí. Musíme jí pomoct s hledáním její ztracené rodiny a přitom pomoct princovi s plněním úkolů u Slunečníka, Měsíčníka a Větrníka.

Mějte krásný den a zítra se opět ozveme.

Zpět